Welkom in onze online badjas winkel!
Pagina
  1. 1
  2. 2

Een badjas, wie heeft er geen één? Vrijwel iedereen heeft een heerlijke, zachte badjas om in de avonduren na het douchen in te relaxen.

badjassen kleuren

Lees meer
Geplaatst door Stijn

Ja, de feestdagen zijn weer in zicht! Misschien wel de leukste tijd van het jaar… Gezellige sinterklaasavonden, luxe kerstdiners en als ‘letterlijke’ klap op de vuurpijl: Oud & nieuw. Na u te hebben verheerlijkt aan allerlei lekkernijen komt na een feestelijk december toch écht weer de welbekende maand januari om de hoek kijken.

goede voornemens

Lees meer
Geplaatst door Jennifer

Kamperen, u houdt er van of niet! De meningen over kamperen zijn verdeeld. Als u op een verjaardag bent en ze vragen; ‘gaat u nog op vakantie dit jaar? Dan begint het!

 

Lees meer
Geplaatst door Jennifer

O nee. Griep. Wat nu?

07-08-2018 15:21

Griep, u ontkomt er bijna niet aan wanneer half Nederland in de lappenmand zit. We weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen, dus hoe houdt u griep buiten de deur? Want voordat u het weet bent u minimaal één week uitgerangeerd en zit u zielig weggekropen op de bank, in uw badjas. 

Lees meer
Geplaatst door Roos

Bent u zwanger, dan zult u al over heel veel zaken moeten nadenken voordat  uw kindje überhaupt geboren is. Want heeft u kinderopvang nodig, dan zult u al ruim van te voren stappen moeten ondernemen om een plekje te bemachtigen op een kinderdagverblijf.

Lees meer
Geplaatst door Annabel

Sauna's en badjassen gaan hand-in-hand samen, zoals ieder weet. Veel van onze klanten bestaan dan ook uit fervent saunabezoekers van 's lands mooiste sauna's.

Lees meer
Geplaatst door Jeroen

Papadag, is dat niet die ene dag in de week dat vaders voor hun kroost zorgen, om zo ook hun steentje bij te dragen in de opvoeding van hun kind(eren)? Maar dan die overige dagen ... dan zijn het toch echt meestal de moeders die overuren draaien in het huishouden en de zorg voor hun kinderen. Hoe ze dat voor elkaar krijgen naast hun baan, hobby's, sociale leven, en wat dies meer zij? Gewoon doorgaan en blijven ademhalen: dát is de toverformule!

Lees meer
Labels:
Geplaatst door Saskia

Het is een fenomeen wat de meeste vrouwen, die voor de eerste keer moeder worden, zullen herkennen: u bent super blij, maar toch ook wat onzeker. Want ... doet u het straks wel allemaal goed als moeder? Wees gerust, u bent niet de enige die zich soms wat onzeker voelt; de meeste aanstaande moeders hebben hier wel eens last van.

Lees meer
Geplaatst door Jennifer

Na een week werken is er niets fijners dan zondag even ‘niets’ te moeten. Lekker niets doen, series kijken, languit op de bank in uw badjas en worden omringd door behaaglijkheid van warme dekens en kaarsjes.

zondag is badjas chilldag

Lees meer
Geplaatst door Jennifer
Pagina
  1. 1
  2. 2

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid Accepteren