Welkom in onze online badjas winkel!

Alles voor een tevreden mama!

20-06-2018 16:18

Papadag, is dat niet die ene dag in de week dat vaders voor hun kroost zorgen, om zo ook hun steentje bij te dragen in de opvoeding van hun kind(eren)? Maar dan die overige dagen ... dan zijn het toch echt meestal de moeders die overuren draaien in het huishouden en de zorg voor hun kinderen. Hoe ze dat voor elkaar krijgen naast hun baan, hobby's, sociale leven, en wat dies meer zij? Gewoon doorgaan en blijven ademhalen: dát is de toverformule!

drukke moeders

Mama heeft het maar druk ...

Menig moeder draait haar hand er niet voor om: 's ochtends vroeg uit de veren, kinderen school- of KDV klaarmaken, kinderen afzetten, de hele dag werken, na het werk boodschappen halen, een verantwoorde maaltijd bereiden, zorgen dat de kinderen ook écht eten, daarna puinruimen, kind helpen met huiswerk, kind naar bed brengen, schone kleding klaarleggen, de was nog even doen en dan .. ja dan begint háár tijd! Wie er nu nog durft te beweren dat onze, vaak parttime-werkende, moeders het niet druk hebben!? Want ja, ook al ben je niet fysiek op je werk aanwezig; thuis zit u ook niet stil en zorgt u ervoor dat de boel aan kant is en blijft.

Creëer jouw moment

Eén dag in de week tijd voor uzelf nemen kan enorm louterend werken. Het mag om een doordeweekse dag gaan, waarop de kinderen naar school of het KDV zijn; any moment will do! Pak die tijd, en ga vooral geen huishoudelijke klusjes doen die zijn blijven liggen. Uw moment, Uw eigen invulling!

Tijd voor ontspanning

We zijn het meest tevreden wanneer we ongestoord enkele uren achterelkaar datgene kunnen doen wat ons voldoening geeft. Het kan dan letterlijk om van alles gaan: van shoppen tot Netflixen, van een goed boek lezen tot een forse wandeling met de hond maken, of nu eindelijk eens lunchen met die goede vriendin.

Meer energie

Werk toe naar dat eigen moment, maak er een wekelijks vast ritueel van: iedere donderdagochtend en een stuk middag is het me-time bijvoorbeeld. Heerlijk! U zult zien dat  u zienderogen meer energie krijgt. Er bestaat namelijk ook nog een leven naast 'mama zijn'; u bent er zelf ook nog. Hoeveel vrouwen kopen er tegenwoordig niet praktisch hun hele garderobe online: uit tijdsgebrek welteverstaan ... Precies. U bent niet de enige. Uw vriendinnen zullen u wellicht ook érg dankbaar zijn; zien ze u ook nog eens één-op-één. Tijd om zo nu en dan eens lekker bij te kletsen, ongezouten te roddelen, of samen naar de sauna te gaan (vergeet dan vooral je badjas en slippers niet!)

Good vibes

Neem de opgedane good vibes mee naar huis. Want koopt u in de sauna bijvoorbeeld die lekkere bodyshampoo of sauna badjas , dan zult u telkens even een reminder van ontspannende momenten krijgen, als het ook bij u in de badkamer te vinden is. Of het nu om schelpen van het strand gaat, een pot zelfgemaakte jam van de bio-boerderij, of een mooi jasje wat u op een leuke vintage-markt hebt gekocht; het zijn typische u-spullen waar je blij van wordt, op ieder moment van de week!

Navigeer hieronder direct naar de categorie naar keuze en shop dé perfecte badjas!

 badjassen manbadjassen dameskinderbadjassenalle badjassen

 

Badjassen & badjas? Badjassen.nl is het antwoord!

Labels:
Geplaatst door

Saskia

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid Accepteren