Welkom in onze online badjas winkel!

Welke wasverzachter gebruikt u?

13-03-2018 15:29

Wasverzachters zorgen ervoor dat uw wasgoed heerlijk zacht aanvoelt, en, niet onbelangrijk, heerlijk ruikt. Afhankelijk van uw wensen kunt u in principe voor al uw kledingstukken, maar ook voor badtextiel en badjassen, wasverzachters gebruiken. Doe dit alleen niet met nieuwe handdoeken enbadjassen , deze zullen hierna niet goed meer vocht absorberen. Microvezeldoeken kunt u beter helemaal nooit met wasverzachters wassen. Verder staat het gebruik van een heerlijke wasverzachter vrij aan uw eigen keuze!

Roy Donders & het opwarmen van wasverzachter

Overigens zette de Stylist van het Zuiden, onze eigen Roy Donders, de kijkers in één van zijn tv-uitzendingen (onbedoeld) op het verkeerde been met zijn specifieke actie rond wasverzachters. Roy liet zien hoe hij wasverzachter, gemengd met een beetje water, opwarmde in een steelpannetje, teneinde vervelende etensluchtjes te verjagen. De vrijgekomen damp zou zijn gordijnen later op de avond heerlijk doen geuren, aldus Roy. Fabrikant Robijn kwam later met een verklaring dat dit absoluut niet aan te bevelen is: tijdens het koken van wasverzachter komen chemicaliën vrij die schadelijk voor de gezondheid zijn. Het voorbeeld van Roy Donders dient dus niet opgevolgd te worden!

Fijne geuren!

Die herkenbare heerlijke geparfumeerde geur die rond schoon gewassen kleding hangt, zijn we daar niet allemaal stiekem een beetje verzot op?! Het kan soms een ware speurtocht zijn om de lekkerste wasverzachter te vinden: ter inspiratie maakten wij een top 3 van de fijnste wasverzachters voor u.

Wasverzachter top 3

  1. Robijn | Hele lijn Om Robijn komt u niet heen, als één van de allerlekkerste wasverzachters te koop op dit moment! Robijn biedt een grote variatie wasverzachters, met Robijn Intense als beste wasverzachter ons inziens. Robijn Intense zorgt er niet alleen voor dat je kleding langer geparfumeerd blijft tijdens het dragen, maar zorgt er ook voor dat kleding minder snel slijt. Onze favoriete geur? Passiebloem & Bergamot; de blauwe!
  2. Lenor wasverzachter De 'ontwakende lente', oftewel, de 'blauwe Lenor', scoort eveneens hoge ogen als zijnde fijn geparfumeerde wasverzachter, met als pre dat deze geweldige geur lang blijft hangen. Een absolute aanrader wat ons betreft.
  3. Silan wasverzachter Smaken verschillen, maar over Silan zijn wij het eens: deze wasverzachter mag niet ontbreken aan onze top 3. Geweldige geuren, veel variatie én de geur blijft eveneens lang hangen. Top.

Bestaan er ook nadelen?

Waar voordelen bestaan, bestaan ook nadelen helaas. Niet iedereen kan wasverzachters even goed verdragen op de huid. Sterke wasverzachters kunnen huidirritatie met zich meebrengen. Maar ook uw wasmachine kan te lijden krijgen onder veelvuldig gebruik van wasverzachters. Door interne ophopingen kan het mechanisme van je wasmachine schade oplopen. Zorg er daarom voor dat u van elke 5 wasbeurten 1 kookwas draait. De kookwas, waarbij het water tot wel 90 / 95 graden wordt verwarmd, zorgt ervoor dat zeeprestanten worden opgelost en weggespoeld. Zo houdt u langer uw wasmachine in tact. Let wel op dat u geen kledingstukken meeneemt in de kookwas: alleen vaatdoeken, ondergoed en sterk vervuilde handdoeken wast u op deze hoge temperatuur.

Navigeer hieronder direct naar de categorie naar keuze en shop dé perfecte heren, dames - of kinderbadjas !

 badjassen herenbadjassen dameskinderbadjassenalle badjassen

  

Badjassen & badjas? Badjassen.nl is het antwoord!

Geplaatst door

Stijn

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid Accepteren