Sauna badjassen

Net als de badjas hoort een bezoek aan de sauna bij een heerlijk ontspannen levenstijl. Badjassen en sauna's hebben ook direct met elkaar te maken, want we vinden het natuurlijk wel zo prettig als er na een bezoek aan de sauna badjassen voorhanden zijn. Je kunt je eigen badjas meenemen, of een badjas van de sauna gebruiken. In beide gevallen moet die badjas natuurlijk wel optimaal voor de sauna geschikt zijn.

Badjassen voor in de saunabadjas voor sauna bezoek

Badjassen komen grofweg in twee uitvoeringen op de markt: gemaakt van badstof (een soort katoen) of gemaakt van fleece. In beide gevallen gaat het om heerlijk zachte materialen en bij Badjassen.nl hebben we dan ook badjassen van beide types, maar als het over sauna-badjassen gaat willen we wel eerlijk zijn: in de sauna is badstof het meest geschikt.

Badstof-badjassen zijn goed in staat vocht op te nemen, of dat nou damp of zweet is. Dat is uiteraard wel belangrijk in de sauna! Een  Witte badjas capuchon is dus de ideale sauna-badjas, deze badjassen vallen om je lijf alsof het zachte handdoeken zijn. De katoenen stof ademt ook, dus je lichaamswarmte kan zich goed een weg naar buiten vinden. Je zult je dus zeker het prettigst voelen in een badjas van badstof.

Prettig aan deze sauna-badjassen is het lusje waarmee je ze kunt ophangen, zodat je je badjas snel terugvindt....

Unisex badjas met wafelpatroon - soepel & vochtabsorberend

Één van de meest verkochte soorten sauna badjassen zijn onze wafelbadjassen, verkrijgbaar in hippe kleuren zoals onze nieuwste kleur badjas: petrol! Deze licht en soepelvallende dunne badjas heeft als belangrijkste kenmerk dat deze licht en soepel valt en dat is voor veel mensen prettig. een sauna wafelbadjas voelt ook licht aan en deze neemt goed vocht op. Reuzehandig tijdens een sauna bezoek. Onze wafelbadjassen zijn gemaakt van 100% hoogwaardig dun wafelkatoen en kunt u makkelijk opvouwen in uw koffer als u op reis gaat. Voor de wat stevigere onder ons... geen paniek. Wij hebben deze stijlvolle saun badjassen met wafelpatroon tot 2 x XL. In deze drukke tijd is onthaasten bijna noodzakelijk dus pak je relaxmoment in onze

van badjassen.nl!

Sauna-badjassen bij Badjassen.nl

Badstoffen sauna-badjassen maken een belangrijk deel uit van ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat je ook na een bezoek aan de sauna lekker kunt ontspannen in een badjas van hoge kwaliteit. Badjassen.nl levert ook sauna-badjassen aan ondernemers, het zou dus zomaar kunnen dat de badjas die je in de sauna huurt ook van ons komt. Een eigen sauna-badjas is natuurlijk wel heerlijk om te hebben. Badjassen.nl is het adres voor:

Badjas dames kopen

Badjas heren kopen

Badjassen voor de sauna bestellen

In onze webshop lees je bij iedere badjas van welke stof hij is gemaakt. Zo weet je dus altijd precies of die badjas geschikt is voor in de sauna. We hopen dat we je 't zo makkelijk hebben gemaakt om badjassen voor de sauna te bestellen. Heb je meer vragen over sauna-badjassen? Of wil je jouw sauna badjas borduren . Neem dan contact met ons op, wij vertellen we je natuurlijk graag alles wat we weten.