Badjassen fleece

Pagina
  1. 1
  2. 2
Pagina
  1. 1
  2. 2

Zoekt u een een superzachte badjas? Badjassen.nl is het antwoord! Als grote online aanbieder van badjassen willen wij ons onderscheiden van de rest. Dat doen wij door betaalbare badjassen van topkwaliteit te leveren en deze heeft u maar liefst morgen al in huis!

Superzachte fleece badjassen bestellen

Fleece badjassen, de meest zachte badjassen binnen ons rijke assortiment kinder-, heren- en dames badjassen! Onze fleece badjassen zijn van hoogwaardig flanel fleece gemaakt, dit is uiteraard een andere kwaliteit dan u wellicht tegenkomt in de grotere warenhuis en discountketens. Het voordeel van fleece badjassen is dat deze uw lichaam goed warn houden. Wilt u in het geheel warm gehouden worden door één van onze mooie badjassen, kies dan voor een lange dames badjas fleece mét capuchon. Na het douchen of zwemmen hoeft u niet langer meer te bibberen en zelfs uw hoofd houdt u warm met onze fleece capuchon badjassen. Fleece badjassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dierenprints. Onze fleece badjas met tijgerprint is bijvoorbeeld zeer geliefd onder onze klanten, hip en opvallend!

Badjassen met naam, een speciaal geschenk!

Dit is niet het enige. Wij maken onze prachtige collectie badjassen extra bijzonder door u de mogelijkheid te bieden deze te personaliseren.  Een naam laten borduren of drukken op uw badjas kan namelijk ook bij badjassen.nl! Badjassen met naam heeft u in twee werkdagen in huis, als u deze vandaag voor 22.00 uur bestelt! Badjassen 100% fleece zijn de meest zachte heren- en dames badjassen die wij in ons assortiment hebben, en daarom erg geliefd onder onze klanten! Het grootste voordeel van een fleece badjas is dat het een zeer prettig draagcomfort heeft en warmte vasthoudt. Ook verblijdt u uw kind met de zachte baby- en kinder badjassen die wij viir u hebben geselecteerd. Of u nu op zoek bent naar een zachte fleece kinder badjas met voetballen, sterren of stippen? U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment.

Badjassen & badjas? Badjassen.nl is het antwoord!