Klantenservice

 Verzending & bezorging

De verzendkosten voor leveringen van badjasbestellingen binnen Nederland zijn gratis. U kunt in onze uitgebreide webwinkel ook bestellingen plaatsen vanuit Belgie, voor bestelling uit België bedragen de verzendkosten €4,95 euro en voor bestellingen boven de € 75,00 euro zijn de verzendkosten ook gratis voor België. Bij een badjas bestelling boven de €75 euro zijn de verzendkosten. Lees hier mee informatie over verzenden & bezorgen .

 Privacy & veiligheid

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeekomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden.

  Ruilen & Retourneren

Ruilen of retourneren is geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 30 dagen een (of meerdere) artikel(en) zonder problemen terugsturen.

  • Zorg dat je jouw retourzending binnen 30 dagen terug stuurt
  • De artikelen dienen in orginele verpakken te worden terug gestuurd. Goed verpakt zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor een andere badjas uit onze collectie, sturen wij de ruilorder kosteloos naar jou toe.

Producten dienen in ongebruikte staat en in de originele verpakking terug te worden gestuurd. Dit houdt in dat alle labels in oorspronkelijke staat aan de badjas moeten zijn bevestigd. Wij kunnen geen gedragen (het product mag uiteraard wel gepast worden) of anderszins beschadigde badjassen terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout. De kleding mag ook geen draagsporen, zoals rook- of kooklucht, bevatten. Wij behouden dus het recht om ruilzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.

 Bestellingen

Nadat je de bestelling geplaatst heeft ontvangt u automatisch per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw bestelling.

Alle producten die kunnen gekocht worden in de webshop zijn steeds uit voorraad leverbaar.
Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. U ontvangt een e-mail met hiein de verwachte levertijd.

 Betalingen & kortingen

Afgeprijsde artikelen kunnen ook geruild of retour gestuurd worden. Slechts badjassen met een borduring kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Op zoek naar een badjas? Jouw zoektocht naar de perfecte badjas begint & eindigt hier!

Lees hier alles wat je wilt weten of jouw perfecte badjas:

Heren badjas kopen

Dames badjas kopen

Badjas met logo