Ruilen en Retourneren

Service staat bij ons centraal!

Wij maken het kopen van badjassen, tot een ware belevenis!

Kopen van badjassen, niet goed-geld terug!

Mocht je niet tevreden zijn met een artikel, dan heb je 30 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Wanneer de bestelde badjas(sen) niet aan jouw verwachtingen voldoen of heb jebijvoorbeeld een verkeerd product besteld, dan kun je gebruik maken van de zichttermijn van 30 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het bestelde product gefrankeerd te retourneren of te ruilen. De 30 werkdagen gaan in op de werkdag na ontvangst van het product.

De zichttermijn geldt echter niet voor alle producten die je in onze webwinkel online kunt kopen. De uitzonderingen zijn speciaal voor uw gepersonaliseerde badjassen , design services of speciaal voor jouw bestelde badjassen. Deze kunnen uiteraard niet geruild worden.

Product(en) kunnen alleen gefrankeerd geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele verpakking, retour gestuurd wordt aan Badjassen.nl met daarbij onderstaand retourformulier. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Het spreekt voor zich dat het artikel ongebruikt is (het retour wordt alleen geaccepteerd als het onbeschadigd is, niet ruikt naar wasmiddel en wij er geen haren op treffen). Uiteraard mag u het product uit de verpakking halen om te passen, maar verwijder niet de kaartjes en mocht het product niet naar wens zijn dan graag in de originele verpakking weer aan ons retour.

Voldoet jouw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten, binnen enkele dagen retour op uw bankrekening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen ; stuur een email naar info@badjassen.nl en wij garanderen een snelle reactie. Om misverstanden te voorkomen bewaar je voor de zekerheid het track and trace nummer van jouw retourzending.

U kunt uw zending retourneren naar:

Badjassen.nl

Biesland 13

1948 RJ Beverwijk

Vergeet niet om het retourformulier toe te voegen aan uw retourzending:

Voor eventuele klachten kun je direct contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0251-27 30 40 of je kunt een mail sturen naar info@badjassen.nl.

Download hier het retourformulier