Kinderbadjassen

Pagina
  1. 1
  2. 2
Pagina
  1. 1
  2. 2

Kinderen voelen zich vaak prettig in een badjas. In onze webwinkel vindt u een ruime keuze aan kinder badjassen. Vele leuke dessins, heldere kleuren, heerlijke zachte kwaliteiten en verschillende modellen. Het is zelfs mogelijk om de kinderbadjas te voorzien van de naam van uw kind. Hoe leuk is dat? Makkelijk en snel vanuit uw eigen huis een badjas voor de kids bestellen. Super dat dit tegenwoordig allemaal kan! U hoeft echt praktisch nergens meer de deur voor uit.

Online een kinderbadjas kopen?

Bij het bestellen van een kinderbadjas let u vooral op het materiaal. Kinderbadjassen worden gemaakt van 100% fleece of van 100% katoen. De kinderbadjassen van 100% fleece dragen licht en makkelijk en zijn leverbaar in de leukste prints. Kinderbadjassen gemaakt van 100% katoen hebben als extra functionaliteit dat deze droogt. Een badjas van dit materiaal is dus ideaal na een douche of bad. Of wat dacht u van na de zwemles of op vakantie? Kinderbadjassen komen in de leukste prints. U kunt echt voor iedere jongen of meisje een geschikte badjas vinden. Sommige kinderbadjas hebben zelfs een vastgestikte ceintuur. Dit is super handig want hoe vaak ben u die ceintuur niet kwijt geweest? Als u snel uw badjas bestelling aan huis wilt hebben dan is onze webshop de juiste keuze. Onze service, kwaliteit, prijzen en de snelheid van levering: is uitstekend. Als u vandaag voor  22.00 uur besteld heeft verzenden wij vandaag uw kinderbadjas nog. Bij ons is alles mogelijk, u kunt zelfs achteraf betalen!

U heeft uw badjas morgen al in huis!

Bij badjassen.nl maken we het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk en we werken dan ook dagelijks om dit te realiseren. Om deze reden is ons bestelproces dan ook eenvoudig, binnen een aantal stappen is uw perfecte badjas besteld. het is bij ons mogelijk om achteraf te betalen, omdat veel van onze klanten éérst de badjas willen passen alvorens zij de betaling verrichten. Dat kan dus bij ons sinds kort! De enige uitzondering op onze superkorte levertijd van 1 dag is een badjas met borduring van naam. U kan bij ons vrijwel alle badjassen laten bedrukken of borduren met naam of logo,  in dat geval heeft u uw kinder-, heren of dames badjas binnen 2 werkdagen in huis, i.p.v. 1! Mocht u nog vragen hebben betreft uw productkeuze schroom dan niet om onze vriendelijke klantenservice te benaderen. Zij hebben alle kennis in huis en ook gevoel voor trends om u overal bij te helpen.

Badjassen & badjas? Badjassen.nl is het antwoord!

Blog badjassen.nl