Badjassen met borduring

In onze webshop voorziet u binnen een handomdraai een badjas van een borduring. Wij bieden deze mogelijkheid op een aantal, door ons, geselecteerde badjassen.

Heeft u een vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Een gepersonaliseerde badjas is een leuk cadeau. Maar ook als relatiegeschenk doet een badjas met borduring een goed. (ruilen van een badjas met borduring is niet toegestaan).

Online een badjas met naam bestellen?

Voor al uw badjas wensen is badjassen.nl de place to be. Wij helpen u graag. Ook als het gaat om een gepersonaliseerde badjas. En dat al vanaf 1 stuk.

Heeft u een grote aanvraag dan kunt u uiteraard even contact met ons opnemen. Wij doen u graag een scherpe offerte op maat.

Een badjas voorzien van een logo? Dat kan uiteraard ook. Wij ontvangen graag het gewenste logo per mail. De prijs is afhankelijk van het aantal borduursteken. Het bedrukken en borduren van badjassen doen we in eigen huis. Dit heeft alleen maar voordelen. We bewaken de kwaliteit van uw badjas met opdruk en u heeft uw geborduurde of bedrukte badjas binnen twee werkdagen al in huis!

Gaat u een dagje naar de sauna?

Ook dan is een badjas met naam erg makkelijk. Zo grijpt u nooit een verkeerde badjas van een haakje en hoeft u ook niet bang te zijn dat iemand er met uw badjas van doorgaat.

Badjassen.nl: voor al uw badjas wensen!

Badjas met borduring bestellen

Het kiezen van de voor u perfecte badjas met opdruk is bij badjassen.nl niet alleen leuk, maar ook zeer eenvoudig! U doorloopt makkelijk het bestelproces en  de naam die u wilt laat borduren kunt u invullen in onze borduurtool. Is het de bedoeling dat uw naam of logo niet geborduurd wordt, maar echt gedrukt? Mail ons dan en ontvang spoedig een scherpe offerte. In dat geval is het zinvol alvast het logo of de tekst te mailen zodat we exact de prijs aan u kunnen doorgeven van uw badjas.

Badjas met logo of bedrijfsnaam  - levering aan zakelijke klanten

Wij richten ons zowel op de particuliere - als zakelijke markt. Een badjas met borduring van bedrijfsnaam of logo is een goede en professionele promotie van uw bedrijf. Dus heeft u een schoonheidsinstituut, wellness complex, sauna, massagesalon kan een badjas met logo bijna niet ontbreken. Kies uit onze ruime collectie een badjas waar uw voorkeur naar uitgaat en middels onze borduurtool kan u zelfs een impressie zien op voorhand!

Buiten de branches waar badjassen daadwerkelijk worden gedragen is een badjas met naam ook een perfect relatigeschenk in algemene zin. We kunnen ons goed voorstellen dat u als ondernemer met veel personeel zich elk jaar weer afvraagt wat u uw gewaardeerde werknemers weer eens zal schenken. Een blijk van waardering naar uw personeel is belangrijk, wat moet u immers zonder deze rotsen in de branding. Verras hen daarom met een prachtige badjas met logo van uw bedrijf, een cadeau met allure en tevens een goede promotie van uw bedrijf.

Badjassen & badjas? Badjassen.nl is het antwoord!