Verzenden & bezorgen

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot de verzending en bezorging van uw bestelling.

Ondanks het Corona virus worden vanuit badjasen.nl alle badjas bestellingen op dezelfde wijze verpakt & verzonden. Door de enorme drukte bij POSTNL kan het zijn dat uw pakket langer onder weg bent dan u van ons gewend bent.

CORONA VIRUS

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil.

Uiteraard kun je nog steeds een badjas kopen bij badjasparadijs.nl. Onze partner PostNL zorgt ervoor dat je bestelling snel en netjes thuis afgeleverd wordt, zoals je dat van ons gewend bent. Wel zorgen we daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden 1.5 meter afstand.

Stay strong!

Update PostNL

Bezorgoptie ‘ophalen op PostNL-punten’ vervalt
Het is niet meer mogelijk om de optie ‘ophalen op PostNL-punten’ aan te bieden voor pakketten naar België. De consument kan de bezorgoptie niet meer selecteren in de check-out, daarvoor hoef je zelf niets te doen. Het is belangrijk om je klanten hiervan op de hoogte te brengen via je eigen website.

Pakketten op PostNL-punten
De pakketten die voor 18 maart 12:00 uur nog niet zijn opgehaald, blijven opgeslagen op het PostNL-punt. We doen er alles aan om hiervoor een oplossing te vinden. Pakketten die op dit moment onderweg zijn naar gesloten PostNL-punten zullen teruggestuurd worden naar de afzender.

Gratis verzending binnen Nederland

Om een zo goed mogelijke service te leveren bieden wij onze pakketpost aan via Post.nl mét Track & Trace code aan. Als u een bestelling plaatst op badjassen.nl verzenden wij uw bestelling gratis. Dit geldt enkel voor leveringen binnen Nederland.

  • Verzendkosten bestelling binnen Nederland: gratis
  • Verzendkosten bestellingen binnen België: € 4,95 euro
  • Verzendkosten bestelling binnen België hoger dan € 75,00 euro : €0,00 euro

Levertijden                                                                  

Onze bedrijfsvoering is volledig ingericht op een snelle levering van uw bestelling:

  • Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld = morgen in huis!
  • In het weekend vóór zondag 22.00 uur besteld = maandag in huis!
  • M.u.v. geborduurde items: Dan geldt vóór 22.00 uur besteld = overmorgen in huis!

Heeft u een spoedbestelling betreft een gepersonaliseerd item? Bel of mail ons zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken om de order dezelfde dag nog aan u te verzenden!

Bestelling afhalen op één van onze afhaallocaties

Het is op meerdere wijze mogelijk om uw bestelling in ontvangst te nemen. U kunt uw pakket thuis – en op ieder gewenst adres binnen Nederland – laten bezorgen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw pakket op één van onze 2000 afhaallocaties op te halen.

LET OP: U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt blijven volgen. Wij adviseren om toch ons emailadres af te wachten, zodat u er zeker van bent dat uw bestelling op betreffende locatie fysiek aanwezig is.

Retourneren of ruilen

Het kan voorkomen dat u een product wilt ruilen of retourneren. U heeft op badjassen.nl 30 dagen bedenktijd na ontvangst van uw bestelling. U kunt uw bestelling gefrankeerd retour zenden mits de badjas in originele verpakking en ongeschonden is. Uw pakbon is tevens uw ruil- & retourformulier.

U kunt op het formulier aangeven aan kruizen of u een nieuwe badjas website te ontvangen of dat u uw geld terug wenst te ontvangen. Indien u uw bestelling wilt retourneren heeft u de gelden binnen 1-2 werkdagen retour ontvangen. Dit zal gebeuren op dezelfde betaalwijze als de bestelling is voldaan (bijv. Ideal, Paypal, creditcard etc.).

Indien u uw badjas wilt ruilen voor een andere badjas zullen wij het nieuw gekozen item direct verzenden na ontvangst van het geretourneerde item. Voor het te retourneren item zal u de verzendkosten moeten voldoen en de nieuwe bestelling sturen wij ongefrankeerd aan u op. Zo delen we de kosten.

Klantenservice

Mocht u onze algemene voorwaarden wenst te lezen klik dan hier.

Heeft u vragen, klachten of opmerkingen? Neem dan middels onderstaande gegevens contact op met onze klantenservice.

Badjassen.nl

Biesland 13

1948 RJ Beverwijk

0251-273040

info@badjassen.nl

Veel plezier op badjassen.nl