Badjassen gezien op TV!

Onze badjassen zijn vaak gespot op TV!

Zo zijn onze badjassen met rits gespot tijdens het WK van 2014

Badjas met rits

badjas WK

 

Wat zijn ze gaaf..................

Heerlijke lichte badjassen met rits voorzien van capuchon en leverbaar in 8 frisse kleuren.

De badjassen zijn gemaakt van dunne stof en sluit d.m.v. een rits en touwtje. Dagelijks genieten van uw badjas staat bij badjassen.nl centraal.

Hieronder nog een aantal andere beelden van onze badjassen in de media:

badjas k3

Heren badjasAegean Apparel badjassen

De NIEUWJAARSDUIK!

Een bijzondere traditie voor de bijzonder moedige dames en heren! Elk jaar weer nemen ze in januari een duik in ijskoud water en zwemmen een aantal slagen. Voor de één is het gewoon plezierig om te doen, voor een ander is het dé ultimatieve kik en de juiste voorbereiding op een veelbelovend nieuw jaar. De nieuwsjaarsduik is iets wat je niet mag missen en beslist 1 maal in je leven moet ervaren. Kan dat ook direct van je bucketlist!

Ben jij er al klaar voor? Wij geven je graag wat tips.badjas nieuwjaarsduik

Badjas met capuchon

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Want, in ijskoud water kun je beter niet zomaar springen. Belangrijk is dat je goed opgewarmd bent, voordat je aan deze “ijsberenduik” begint. Warm wordt je door bijvoorbeeld een paar rondjes te lopen, te huppelen en te springen.

Daarna trek je jouw badpak of zwembroek aan en uiteraard een heerlijk warme badjas! Vooral dit laatste is beslist noodzakelijk om ervoor te zorgen voor een goede start van deze “ijsberenduik”. De badjas hou je aan tot het allerlaatste moment.

Het beste doe je de nieuwjaarsduik samen met anderen, en nóg beter is het, als iemand op je staat te wachten met een handdoek en uiteraard jouw zachte en warme badjas.

Heb je een

? Dan kun je gelijk je wat natte haar drogen en je hoofd warm houden. Zeker niet onbelangrijk na jouw gewaagde duik.

Het is daarnaast verstandig om al eerder met de voorbereiding te beginnen. Door bijvoorbeeld regelmatig koude douches te nemen en vaak buiten te gaan sporten zal jouw lichaam zich leren aanpassen aan plotseling verandering in temperatuur. Nog een tip is het frequent bezoeken van een sauna. Op Badjassen.nl vindt je allerlei soorten badjassen die perfect zijn voor relaxte uren in de sauna. Een badjas van katoen is het meest geschikt als sauna badjas . Katoen heeft namelijk de eigenschap vocht te absorberen. Je kunt de badjas dus direct na de douche, sauna, zwembad of nieuwjaarsduik; aantrekken.

Badjas met borduring

Ben je zelf niet zo van koud water maar heb je een goede vriend/vriendin of familielid die voor het eerst aan de nieuwjaarsduik mee gaat doen? Dan is een badjas het enige & juiste kerstcadeau. Een heerlijk zachte, warme badjas, met of zonder capuchon. Of misschien helemaal in stijl, een stoere badjas. Zoals de Champ badjas (alleen voor echte kampioenen) of iets met een dierenprint? Maar ook een  badjas met borduring met een leuke aanmoedigings-tekst bestel je online bij badjassen.nl.