Badjassen rits

Badjassen online bestellen moet leuk en makkelijk zijn!

Weer eens iets anders, badjassen met rits! Bij badjassen.nl gaan we met onze tijd mee en bieden wij onze klanten een breed assortiment badjassen in verschillende modellen en prints. Bij badjassen.nl werken we accuraat en snel. Waarom? Gebleken is dat onze klanten graag snel het bestelproces doorlopen en vervolgens hun badjas met rits snel in huis hebben. Dat regelen wij gewoon! Selecteer middels de filters de kleur van uw badjas, het model en de maat en u heeft morgen uw bestelling al in huis! Mocht u advies wensen van onze specialisten schroom dan niet om ons te bellen of te mailen. Ook zijn wij dagelijks bereikbaar via onze chatfunctie. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij de aankoop van uw heren- of dames badjas .

Badjassen met rits

De tijd dat we enkel de traditionele badstof badjas met ceintuur in ons assortiment hadden ligt ver achter ons! Als dé online aanbieder van badjassen hebben wij nu ook badjassen met rits. Kijk ook eens bij de categorie badjassen knopen als u op zoek bent naar ´iets anders´! Het voordeel van een badjas met rits is duidelijk, het draagcomfort is prettig! Uw badjas valt niet open en sommige modellen hebben nog een mini ceintuur welke u kan aansnoeren naar wens zodat dit er toch supervrouwelijk uitziet. Onze trendy badjas met rits en mini ceintuur hebben we in zeven trendy kleuren.

Wij hebben badjassen voor het hele gezin! Kijk ook eens in de categorie dames-, heren en kinderbadjassen.

Badjassen met borduring

Badjassen met borduring van een naam is veelgevraagd op badjassen.nl en dat is ook niet zo raar. Hoe leuk is het om iemand een persoonlijk cadeau te schenken, een badjas met naam ! Dit gebeurt in eigen beheer. Onze borduurafdeling en drukkerij zijn gespecialiseerd en maken uw badjas met rits extra persoonlijk. We hebben een borduurtool  in onze webwinkel om ervoor te zorgen dat u op voorhand een beeldimpressie heeft van uw dames- of heren badjas. U kan op onze site het lettertype selecteren, de kleur van de letters en de kleur van de badjas zelf middels eenvoudige filters.

Badjassen & badjas? Badjassen.nl is het antwoord!