Badjas met borduring / badjas met print/ badjas met naam/ badjas met logo

Maak je badjas persoonlijk met een originele opdruk. Je maakt zo je eigen badjas met naam, een mooie badjas met logo, een eigenzinnige badjas met borduring – er zijn volop mogelijkheden en die mogelijkheden verken je eenvoudig op de website van Badjassen.nl. Een badjas met opdruk hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn, bij Badjassen.nl houden we van eenvoudig. Klik maar 'ns rond op onze website of lees hier meer over de mogelijkheden!

Badjassen met bedrukking

De meest letterlijke variant van een “badjas met opdruk” is natuurlijk gewoon het bedrukken van badjas, haast zoals je ook papier bedrukt, maar dan met een iets andere techniek. De kleurstoffen worden onder druk op het textiel gedrukt en worden daar zo door de stoffen opgenomen, zodat ze er niet meer uitgewassen kunnen worden. Je hebt dus echt een gepersonaliseerde badjas, de kleuren zijn helemaal onderdeel van de stof geworden en jouw ontwerp – of een ander, door jou gekozen ontwerp – bepaalt vanaf nu het uiterlijk van de badjas.

Het bedrukken van textiel is een bijzondere techniek, die vanaf de jaren 60 bestaat. Leuke, kleurrijke badjassen die je in de webshop van Badjassen.nl koopt hebben hun kleurige uiterlijk vaak aan deze techniek te danken. Wij zijn er trots op dat wij het voor jou mogelijk kunnen maken om eigen, unieke ontwerpen op de badjas te drukken. Het heeft toch 'n wat Een badjas met print wordt zo persoonlijker dan ooit. Hoe zit dat er nou uit? Hieronder zie je wat voorbeelden.

Badjassen met borduring

Bekender dan de bedrukte badjas is de badjas met borduring: hier is de tekst, bijvoorbeeld een naam, op de badjas geborduurd en op die manier dus letterlijk met de badjas verweven. Hoe vaak je de badjas ook wast, de borduring blijft even zichtbaar als altijd. Klassiek is het borduren van een naam, maar ook een logo kan mooi op een badjas worden geborduurd. In een hotel, een wellnesscentrum, een sauna, een B&B – badjassen met borduring zijn op heel veel plekken te gebruiken.

De badjassen met borduring die in de webwinkel van Badjassen.nl worden aangeboden zijn vervaardigd uit 100% katoen. Je hebt dus meteen een badjas van hoge kwaliteit in handen, van een stof die ademt en vocht goed opneemt. Voor de beste badjassen ben je bij ons immers aan het goede adres. (De grootte van een borduring is afhankelijk van het aantal gewenste tekens)

badjas met borduring

Badjassen met logo

Iedereen kent wel de badjas met naam , maar hierboven vermeldden we al dat het ook prima mogelijk is om een badjas met logo te laten maken. Dat laatste is zeker voor ondernemers erg interessant. Badjassen.nl gaat graag op zakelijke aanvragen in, je kunt ons mailen via info@badjassen.nl of ons bellen op het telefoonnummer (+31) 0251 273040. Wij kunnen een scherpe offerte op maat opstellen. We hebben volop ervaring en zien volop kansen, dus we kunnen jouw bedrijf vast veel bieden.

Badjassen met naam

Badjassen met naam blijven leuk. Iedereen kent ze en haast iedereen heeft er ook wel eens één gehad, als kind bijvoorbeeld. Badjassen met naam zijn een leuk cadeautje , ook voor jezelf. Ook andere teksten dan alleen een naam zijn mogelijk, we krijgen ook vaak de vraag of we badjassen met de tekst “papa” of “mama” kunnen maken. Natuurlijk kunnen we dat! We maken mensen graag blij met badjassen die persoonlijk en eigenzinnig zijn. Lees hier meer over een badjassen met naam .

Een op maat gemaakte badjas met personalisering kan niet worden geruild of geretourneerd.