Badjas met borduring / badjas met print/ badjas met naam/ badjas met logo

Maak uw badjas persoonlijk met een originele opdruk. U maakt zo uw eigen badjas met naam, een mooie badjas met logo, een eigenzinnige badjas met borduring – er zijn volop mogelijkheden en die mogelijkheden verkent u eenvoudig op de website van Badjassen.nl. Een badjas met opdruk hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn, bij Badjassen.nl houden we van eenvoudig. Klik maar 'ns rond op onze website of lees hier meer over de mogelijkheden!

Badjassen met bedrukking

De meest letterlijke variant van een “badjas met opdruk” is natuurlijk gewoon het bedrukken van badjas, haast zoals  u ook papier bedrukt, maar dan met een iets andere techniek. De kleurstoffen worden onder druk op het textiel gedrukt en worden daar zo door de stoffen opgenomen, zodat ze er niet meer uitgewassen kunnen worden. U heeft dus echt een gepersonaliseerde badjas, de kleuren zijn helemaal onderdeel van de stof geworden en uw  ontwerp – of een ander, door uw gekozen ontwerp – bepaalt vanaf nu het uiterlijk van de badjas.

Het bedrukken van textiel is een bijzondere techniek, die vanaf de jaren 60 bestaat. Leuke, kleurrijke badjassen die u in de webshop van Badjassen.nl koopt hebben hun kleurige uiterlijk vaak aan deze techniek te danken. Wij zijn er trots op dat wij het voor u mogelijk kunnen maken om eigen, unieke ontwerpen op de badjas te drukken. Het heeft toch 'n wat Een badjas met print wordt zo persoonlijker dan ooit. Hoe ziet dat er nou uit? Hieronder zie je wat voorbeelden.

Badjassen met borduring

Bekender dan de bedrukte badjas is de badjas met borduring: hier is de tekst, bijvoorbeeld een naam, op de badjas geborduurd en op die manier dus letterlijk met de badjas verweven. Hoe vaak u uw badjas ook wast, de borduring blijft even zichtbaar als altijd. Klassiek is het borduren van een naam, maar ook een logo kan mooi op een badjas worden geborduurd. In een hotel, een wellnesscentrum, een sauna, een B&B – badjassen met borduring zijn op heel veel plekken te gebruiken.

De badjassen met borduring die in de webwinkel van Badjassen.nl worden aangeboden zijn vervaardigd uit 100% katoen. U heeft dus meteen een badjas van hoge kwaliteit in handen, van een stof die ademt en vocht goed opneemt. Voor de beste badjassen bent u bij ons immers aan het goede adres. (De grootte van een borduring is afhankelijk van het aantal gewenste tekens)

badjas met borduring

Badjassen met logo

Iedereen kent wel de badjas met naam , maar hierboven vermeldden we al dat het ook prima mogelijk is om een badjas met logo te laten maken. Dat laatste is zeker voor ondernemers erg interessant. Badjassen.nl gaat graag op zakelijke aanvragen in, u kunt ons mailen via info@badjassen.nl of ons bellen op het telefoonnummer (+31) 0251 273040. Wij kunnen een scherpe offerte op maat opstellen. We hebben volop ervaring en zien volop kansen, dus we kunnen uw bedrijf vast veel bieden.

Badjassen met naam

Badjassen met naam blijven leuk. Iedereen kent ze en haast iedereen heeft er ook wel eens één gehad, als kind bijvoorbeeld. Badjassen met naam zijn een leuk cadeautje , ook voor uzelf. Ook andere teksten dan alleen een naam zijn mogelijk, we krijgen ook vaak de vraag of we badjassen met de tekst “papa” of “mama” kunnen maken. Natuurlijk kunnen we dat! We maken mensen graag blij met badjassen die persoonlijk en eigenzinnig zijn. Lees hier meer over een  badjassen met naam .

Een op maat gemaakte badjas met personalisering kan niet worden geruild of geretourneerd.

Badjassen met bedrijfsnaam- óók voor zakelijke klanten!

Een deel van onze klanten zijn zakelijke klanten. Een badjas met bedrijfsnaam of logo is een heel goede promotie van uw bedrijf. Immers is een badjas met naam van hoogwaardige kwaliteit een prachtig geschenk en wordt deze dagelijks jarenlang gedragen. Bent u op zoek naar een mooie badjas voor uw sauna gasten of heeft u een bedrijf en wilt u uw relaties of personeelsleden verrassen met een mooi cadeau? Dan is badjassen.nl dé specialist.

Hoe werkt het? Zeer eenvoudig!

  • U kiest het model badjas naar keuze in onze webwinkel
  • U kiest vervolgens een kleur uit de beschikbare kleuren
  • U kiest de goede maat tussen de beschikbare maten (raadpleeg hiervoor ook de maattabel onder het kopje 'afmeting badjas')
  • U stuurt per mail uw bedrijfslogo of tekst
  • Wij zenden uw logo door naar de ontwerpafdeling en zij bekijken  wat de beste druk- of borduurmethode is zodat uw logo zo mooi mogelijk naar voren komt op uw badjas
  • Bij akkoord heeft u doorgaans uw badjassen of  badjas met logo binnen 2 werkdagen

Onze vriendelijke klantenservice is uiteraard ook per telefoon bereikbaar om u zo goed mogelijk te voorzien  van advies.