Badjassen met naam

Badjassen zijn een persoonlijk kledingstuk, dat u draagt in de tijd die van u is, op een manier die bij u past. Het is geen verrassing dat veel mensen het leuk vinden om de badjas extra persoonlijk te maken door er hun eigen naam in te laten borduren, of te laten drukken. Badjassen met naam zijn even klassiek als populair. Bij badjassen.nl zorgen we er dan ook graag voor dat uw badjas van uw naam wordt voorzien!

borduren op badjassen

Badjassen met naam borduren

Dat voor badjassen met naam borduren de meest gebruikelijke techniek is, is algemeen bekend. Borduren levert mooie resultaten op en het borduursel doorstaat wasbeurt na wasbeurt. Zo blijft de badjas ook na jaren wassen nog persoonlijk, zelfs als de stof slijt blijft de borduring goed zichtbaar. Wij adviseren onze klanten dan ook altijd aan om voor een badjas met borduring te kiezen als ze ons naar badjassen met naam vragen.

Badjassen met naam zijn in letterlijke zin natuurlijk badjassen met een naam erop, maar wij nemen het natuurlijk niet zo nauw. Ook teksten als “papa” of “mama” staan leuk op een badjas. We zien ook geregeld dat klanten een bijzondere bijnaam op de badjas willen laten borduren. Wij vinden dat super, zo maakt u de badjas echt persoonlijk, en uiteraard gaan we discreet om met wat u van ons vraagt.

Badjassen met naam als opdruk

Hoewel we badjassen met naam meestal borduren, is het ook mogelijk om de kleurstof onder hoge druk in de stof te dampen, eigenlijk dus net zoals in de textielindustrie prints op de badjas worden gedrukt. Ook bij deze techniek kan Badjassen.nl u van dienst zijn, hoewel we als het om namen gaat er wel bij zeggen dat borduren het mooiste resultaat geeft. Badjassen met opdruk (print) zijn supermooi als het gaat om afbeeldingen en kleuren.

Badjassen met naam bestelt u dus gewoon bij Badjassen.nl, wij kunnen alles zo voor u regelen! Daarbij gaan we, als gezegd, netjes met uw gegevens om en doen we er alles aan om het mooiste resultaat te behalen. Badjassen met naam passen dan ook helemaal bij onze filosofie: badjassen moeten persoonlijk, eigen zijn, in uw badjas moet u u helemaal kunnen ontspannen, en dat kan met Badjassen.nl! Geef eens een badjas cadeau ! Gegarandeerd succes!

Sauna badjassen met naam of bedrijfsnaam

Binnen de hotellerie en de wellness branche zijn badjassen onmisbaar. Wat is nu belangrijk bij het kiezen van een badjas? Allereerst het doel van de badjas. Om u een idee te geven: Een geschikte sauna badjas is bijvoorbeeld een wafel sauna badjas of een katoenen badstof badjas. Een wafel sauna badjas valt luchtig en soepel en door het ruitpatroon heeft de wafelbadjas een trendy look.  Deze badjassen zijn verkrijgbaar in tijdloze én trendy kleuren! Wafelbadjassen absorberen vocht, daarom is dit ook superhandig tijdens het bezoek aan een sauna of wellness dagje uit.  Ook onze badstof badjassen van katoen nemen goed vocht op en zijn wat dikker dan de wafelbadjas. Wij informeren u graag uitgebreid en correct en staan u graag bij tijdens de zoektocht naar dé perfecte badjas voor uw gasten of klanten. Als u op deze link klikt :  badjassen sauna kan u alle informatie terugvinden omtrent sauna badjassen in verschillende materialen en kleuren. Vrijwel al onze badjassen zijn goed te voorzien van borduring en bedrukking. In de categorie badjassen met borduring kan u mooie beeldimpressies terugvinden én ik weet zeker dat wij al uw badjaswensen kunnen vervullen! Shop ze.

Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk van badjassen met naam.