Kinderbadjassen

Als ouders voor hun kinderen badjassen kopen letten ze vaak op de prijs, want het kind groeit er toch gauw weer uit, en op de kwaliteit, want kinderen willen in hun badjas kunnen spelen en dan mag de badjas niet meteen scheuren. Kinderen zelf letten vooral op het leuke design. Bij Badjassen.nl hebben we kinderbadjassen die zowel aan de wensen van kinderen, als aan die van hun ouders tegemoet komen.

Kinderbadjassen vol kleur

Badjassen zijn allang geen saaie witte kledingstukken meer, dat ziet u  al in het assortiment badjassen voor volwassenen dat we op onze site hebben. Kinderen houden van kleur en aan kleur is bij de moderne kinderjassen echt geen gebrek. Noem een kleur en er is wel een badjas die die kleur heeft. keuze genoeg dus, bij badjassen.nl, kinderbadjassen vol kleur!

Het uitzoeken van een kinderbadjas is in onze webwinkel lekker makkelijk. U kunt met  uw kind op schoot een keuze maken. Wij hebben er voor gezorgd dat in onze webshop badjassen van topkwaliteit worden aangeboden, en toch voor een aantrekkelijke prijs, dus daar hoeft u zich niet ongerust over te maken. Voor de kinderen zijn de leuke, jeugdige designs natuurlijk vanzelf al aantrekkelijk.

kinder badjassen

Animal badjassen oftewel kinderbadjassen met dierenprint zijn hot op het moment! En wij bieden u er verschillende. Zo vindt u bij ons 

in o.a de volgende dierenrpints: leopard, koe, tijger, en zebra print. Deze prints hebben wij niet alleen voor de kids! Ook voor dames of gewaagde heren bieden wij deze badjassen.

Koeienprint badjas

Typisch Hollands......

Een badjas waarin jong en oud gezien wil worden. Leuk om te dragen en nog leuker om te geven. Wij hebben een koeienprint badjas leverbaar als dames badjas en als kinderbadjas. Onze kinderbadjas met koeinprint is een ware hit!

Kinderbadjassen webwinkel

Badjassen.nl is een webwinkel voor jong en oud. In de webshop vindt u dus badjassen voor vaders en moeders en ook verrassend veel kinderbadjassen. Kinderen zijn gerespecteerde klanten bij Badjassen.nl! Het assortiment kinderbadjassen van onze webwinkel verandert best vaak, dus het is een goed idee om regelmatig terug te komen om te kijken of er weer iets nieuws is. Zo heeft uw kind altijd een badjas om zich op te verheugen.

Baby badjas met naam - een prachtig cadeau!

Breng een origineel cadeau mee voor het wereldwonder van uw vrienden of familieleden! Een baby badjas met naam. Wij hebben voor de allerkleinste onder ons zachte katoenen badjasjes in vrolijke, frisse kleuren. Een baby - of kinder badjas met naam wordt supergoed ontvangen door de verse ouders.  Als badjassen.nl iets doet doet ze het ook goed. We hebben namelijk een zeer eenvoudige borduurtool op onze webwinkel. Met deze tool kunt u door de filters in een paar muisklikken uw perfecte kraamcadeau op voorhand zien. Stel: U wenst een blauw badjasje met in rode letters de naam van het pasgeboren kindje. Dan geeft u de kleur van de badjas aan in de tool, vervolgens het lettertype en hierna de kleur van de borduring. U heeft dan gelijk een beeldimpressie van uw kinder badjas met naam. U kent het wel..als u zelf bij uw ouders thuiskomt en ze nog steeds uw eerste schoentjes hebben bewaard, die ze hebben gekregen van opa. Of dát ene knuffeltje wat de beste vriendin van jouw moeder voor je meebracht toen je werd geboren. Dat zijn waardevolle herinneringen. Met een eerste baby badjas met naam laat u deze indruk ook achter, een bijzonder moment! Shop snel een badjas cadeau badjassen.nl!

Kinderbadjas met naam

Neemt u de kinderbadjas altijd mee naar de zwemles? dan is een badjas met naam mogelijk iets voor jou. Wij kunnen met behulp van verschillende methodes de (kinder) badjas voorzien van een naam. Heeft u een zakelijke aanvraag? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden in een badjas met logo.

Badjas kinderen bestellen

Een badjas voor kinderen online bestellen is om meerdere redenen handig. Niet alleen kan het op ieder moment van de dag, jukunt meteen ook gebruik maken van de leuke extraatjes van Badjassen.nl, zoals badjassen met naam of badjassen met een feestelijke opdruk. Ook voor uw kind maakt u de badjas zo echt persoonlijk!