Badjas van katoen

Er zijn tegenwoordig badjassen in allerlei soorten en maten. De badjas wordt gemaakt van diverse soorten materialen. Voor welke badjas gemaakt van welk materiaal u het beste kunt kiezen is afhankelijk van waar u naar op zoek bent. De katoenen badjas is in veel gevallen echter een uitstekende keuze. Waarom de katoenen badjas voor iedereen de goede keuze is zal nu worden uitgelegd.

Vind & koop uw badjas van katoen bij badjassen.nl. Groot online aanbod, snelle levering en 30 dagen retourrecht.

Katoenen badjas

Allereerst wordt katoen gemaakt uit natuurlijke vezels. Het materiaal is duurzaam en biologisch afbreekbaar. Het groeit weer aan en wordt niet op een onnatuurlijke wijze gemaakt wat door velen als een groot pluspunt wordt gezien. Het natuurlijke materiaal is daarbij heel erg sterk. Een katoenen badjas gaat hierdoor lang mee, u heeft echt waar voor je geld. Ook voelt katoen lekker zacht en ademt het. Dit in tegenstelling tot de meeste synthetische stoffen. Katoen absorbeert gemakkelijk water. Een badjas gemaakt van katoen houdt je daarom droog en warm maar kan ook verkoelend werken. Ook gaat katoen niet snel stinken. In tegenstelling tot synthetische stoffen houdt het een stuk minder bacteriën vast en vieze geurtjes blijven niet hangen. Ook is een katoenen badjas gemakkelijk te wassen en te verzorgen. Stoffen als wol, polyester of zijde is een stuk lastiger om te wassen. Vaak moeten deze op een specifiek programma of zelfs met de hand worden gewassen. De katoenen badjas kan op een normaal programma draaien. Een badjas van katoen is naar ons idee dé meest ideale sauna badjas .

badjassen katoenKatoenen badjas ideaal als sauna badjas

Verder zal katoen niet snel gaan pillen. Op vele soorten kleding en op vele stoffen ontstaan balletjes van vezel. Bij katoen worden deze balletjes er tijdens het wassen afgeworpen. De katoenen badjas zal ook haar vorm uitstekend behouden. De badjas kan van katoen maar ook in combinatie met andere vezels worden gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld badjassen gemaakt van katoen in combinatie met spandex voor meer stretch.

 

Alle eigenschappen van de katoenen badjas sluiten naadloos aan bij de eigenschappen die u zoekt als u op zoek bent naar een saunabadjas. Houdt warm, droogt en ademt. Wil je in de sauna binnen 1 oogopslag je badjas terugvinden? Bestel dan een 

bij badjassen.nl. Wij werken samen met een professioneel borduurbedrijf om uw gekozen sauna badjas te voorzien van een mooie borduring. Binnen een handomdraai bestelt en direct leverbaar. Badjassen vindt u voor jong en oud, in alle prijscategorieen op badjassen.nl.

Katoenen badjas - geschikt als sauna badjas!

Wie houdt er niet van? Heerlijk onthaasten in een luxe spa of wellness. Dat doet u natuurlijk in een katoenen  sauna badjas van badjassen.nl. Als u een fervent saunaganger bent adviseren wij u om te gaan voor één van onze wafel sauna badjassen of voor katoenen badstof badajssen. Beide soorten badjassen hebben een prettig draagcomfort en nemen goed vocht op. Echter de sauna badjas met wafelpatroon is wat dunner en voelt dus heel licht en is luchtig. Superhandig om mee te nemen op reis, deze wafel badjas neemt namelijk weinig ruimte in beslag in uw koffer. Kies uw perfecte droombadjas op badjassen.nl en laat u meenemen in deze wondere wereld vol kleurrijke prints en gave modellen.

Badjassen.nl: een geschikte badjas voor jong & oud!

De katoenen badjas is al met al een geweldige keuze. Deze zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Daarbij kan er worden gekozen uit diverse modellen, lengtes en natuurlijk kleuren of leuke prints. En kunnen wij binnen een handomdraai jouw badjas van katoen borduren. Lees hier alles over het een  badjas met naam of een badjas met logo .