Blog

Welke kleur badjas past bij uw karakter?

Een badjas, wie heeft er geen één? Vrijwel iedereen heeft een heerlijke, zachte badjas om in de avonduren na het douchen in te relaxen.

badjassen kleuren

Tips om uw voornemens voor 2019 wél vol te houden

Ja, de feestdagen zijn weer in zicht! Misschien wel de leukste tijd van het jaar… Gezellige sinterklaasavonden, luxe kerstdiners en als ‘letterlijke’ klap op de vuurpijl: Oud & nieuw. Na u te hebben verheerlijkt aan allerlei lekkernijen komt na een feestelijk december toch écht weer de welbekende maand januari om de hoek kijken.

goede voornemens

Glamping – is dat iets voor u?

Kamperen, u houdt er van of niet! De meningen over kamperen zijn verdeeld. Als u op een verjaardag bent en ze vragen; ‘gaat u nog op vakantie dit jaar? Dan begint het!

 

O nee. Griep. Wat nu?

Griep, u ontkomt er bijna niet aan wanneer half Nederland in de lappenmand zit. We weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen, dus hoe houdt u griep buiten de deur? Want voordat u het weet bent u minimaal één week uitgerangeerd en zit u zielig weggekropen op de bank, in uw badjas. 

Babyzwemmen. Dit neemt u allemaal mee!

Bent u zwanger, dan zult u al over heel veel zaken moeten nadenken voordat  uw kindje überhaupt geboren is. Want heeft u kinderopvang nodig, dan zult u al ruim van te voren stappen moeten ondernemen om een plekje te bemachtigen op een kinderdagverblijf.

Thuissauna kopen? Hier let u op!

Sauna's en badjassen gaan hand-in-hand samen, zoals ieder weet. Veel van onze klanten bestaan dan ook uit fervent saunabezoekers van 's lands mooiste sauna's.

Alles voor een tevreden mama!

Papadag, is dat niet die ene dag in de week dat vaders voor hun kroost zorgen, om zo ook hun steentje bij te dragen in de opvoeding van hun kind(eren)? Maar dan die overige dagen ... dan zijn het toch echt meestal de moeders die overuren draaien in het huishouden en de zorg voor hun kinderen. Hoe ze dat voor elkaar krijgen naast hun baan, hobby's, sociale leven, en wat dies meer zij? Gewoon doorgaan en blijven ademhalen: dát is de toverformule!

Kindje op komst? Dit heeft u nodig!

Het is een fenomeen wat de meeste vrouwen, die voor de eerste keer moeder worden, zullen herkennen: u bent super blij, maar toch ook wat onzeker. Want ... doet u het straks wel allemaal goed als moeder? Wees gerust, u bent niet de enige die zich soms wat onzeker voelt; de meeste aanstaande moeders hebben hier wel eens last van.

Panterprint! Wie durft?

Wie kent het niet? De panterprint! Waar vroeger de  gave panterprints het straatbeeld vooral opfleurde in buurten als ‘de Jordaan’. Denk aan de populaire tv-serie ‘De Veerkampjes’, Nel Veerkamp was dol op de panterprint!