Panterprint! Wie durft?

Wie kent het niet? De panterprint! Waar vroeger de  gave panterprints het straatbeeld vooral opfleurde in buurten als ‘de Jordaan’. Denk aan de populaire tv-serie ‘De Veerkampjes’, Nel Veerkamp was dol op de panterprint! Dit heeft zich dit inmiddels als olievlek verspreid, de panterprint is voor iedereen!. Vele mode ontwerpers (bv. Roberto Cavalli) maken een fashion statement met dierenprints en vaak ook ‘de panterprint’: schoenen met panterpint, tassen met panterprints, kleding en  met panterprint. En wat dacht u van interieurontwerpers­­? Zo kan u zelfs panterprint behang kopen om u woon- of slaapkamer wat spannender te maken. En zeg nou zelf.. panterprints zijn toch ook gewoon superleuk & sexy?!

Panterprint: Goed voor je relatie;-)

Eigenlijk heeft iedereen stiekem wel iets stouts of ondeugends in zich. Dat blijft vaak waar het hoort, tussen vier muren! U kent het wel; u bent al jaren samen en het is nodig tijd om samen weer eens een romantische avond te plannen. Wij & de panterprint helpen u om u relatie nieuw leven in te blazen. Wanneer? Nou, morgen bijvoorbeeld!

Dus:

  • App of bel uw partner dat hij morgenavond vrij houdt voor jullie, dus géén voetbal kijken met vrienden of de kroeg in!
  • Haal een heerlijk flesje wijn en hapjes in huis, zorg dat de hapjes niet te moeilijk te bereiden zijn. Het moet immers een relaxte avond worden samen
  • Zorg dat u kaarsjes in huis heeft
  • Zorg dat er goede muziek op staat
  • Check uw garderobe! Heeft u nog wat leuk in de kast liggen wat garant staat voor een romantische avond ;-) bv. Een leuk panterprint jurkje, een mooi setje in een panterprint. En niet onbelangrijk: om na het douchen ook nog in de goede sfeer te blijven, scoor ook nog even een  met panterprint!
  • Nodig uw vriend of vriendin uit om samen te gaan douchen
  • Zet de mobiele telefoons uit, zodat de aandacht gericht is op elkaar..

Ja, en de rest laten we aan u eigen fantasie over en vergeet niet:

STAY CLASSY, NOT TRASHY!

Navigeer hieronder direct naar de categorie naar keuze en shop dé perfecte badjas!

 badjassen manbadjassen vrouwkinderbadjassenalle badjassen

 

Badjassen & badjas? Badjassen.nl is het antwoord!